GROOT NIEUWS: Doctor Contour Clinic opent binnenkort!

Ik ben ontzettend blij om wat spannend nieuws met jullie allemaal te delen! Na mij toegewijd te hebben aan mijn opleiding tot esthetisch arts na mijn afstuderen als arts, en na het succesvol herpositioneren van mijn blog in 2022 naar ‘Doctor Contour: Esthetische gids’, zet ik nu een volgende stap. Ik introduceer Doctor Contour Clinic, een nieuwe subbrand onder het ‘Doctor Contour’-merk. Je vindt de kliniek aan de Amerikalei in Antwerpen, België, met deuren die begin 2024 openen.

Wat je kunt verwachten van Doctor Contour Clinic

In de kliniek zal ik voor je zorgen, om persoonlijke en toegewijde zorg te waarborgen:

  • Injectables: Van BTX tot fillers en skinboosters, ik bied een scala aan behandelingen die zijn aangepast aan jouw behoeften. Of het nu gaat om het verminderen van rimpels of het verbeteren van gezichtscontouren, ik ben er om je te begeleiden.
  • PRP-Behandelingen: Met de genezende elementen uit je eigen bloed, verjongen PRP-behandelingen de huid, stimuleren ze de aanmaak van collageen en repareren ze eventuele schade, wat zorgt voor een stralende teint.
  • Draadlifts: Voor degenen die een zachte facelift overwegen zonder chirurgie, bieden draadlifts een elegante oplossing, die je natuurlijke kenmerken subtiel versterkt.
  • Lipolyse Behandelingen: Gericht op gebieden zoals de kin, biedt deze behandeling een niet-invasieve methode om ongewenst vet op te lossen.

Ik begrijp dat je enthousiast bent om alles te zien wat de kliniek te bieden heeft.
Hoewel de volledige website van Doctor Contour Clinic nog in de maak is en beschikbaar zal zijn zodra de kliniek klaar is voor foto’s, hoef je niet te wachten om jouw plek te verzekeren. Ik heb een boekingslink geregeld voor zowel consulten als behandelingen, die officieel beginnen in begin 2024.

Persoonlijke Zorg: Waar Passie voor Schoonheid en Medische Expertise Samenkomen

Bij Doctor Contour Clinic is elke patiënt meer dan gewoon een plekje in de agenda. Je bent gewaardeerd en belangrijk.
Als je mijn blog hebt gevolgd of bekend bent met mijn eerdere werk, zul je mijn diepgewortelde toewijding aan schoonheid en geneeskunde herkennen. In de kliniek vertaalt dit zich in grondige consulten waarbij ik prioriteit geef aan het begrijpen van jouw unieke wensen en zorgen.
Dit zorgt ervoor dat elke behandeling zorgvuldig op jouw specifieke behoeften is afgestemd. Ik ben er niet van om patiënten snel weer weg te sturen. Mijn aanpak is gebaseerd op kwaliteit, eerlijkheid en de patiënt altijd op de eerste plaats zetten.
In essentie is mijn doel om een dienst te bieden waar uitmuntendheid en persoonlijke aanraking samenkomen, om ervoor te zorgen dat je je voldaan en gekoesterd voelt, elke stap van de weg.

Een Lege Ruimte Omtoveren tot Mijn Droomkliniek

Op dit moment is de kliniek nog een leeg doek. Maar ik heb levendige plannen om het vorm te geven tot een weerspiegeling van mijn persoonlijke stijl. Beeld je in: aardetinten met een roze ondertoon, strakke marmeren accenten, en overal een royale strooiing van bloemen.
Ik overwoog om met een interieurontwerper samen te werken, maar voelde de behoefte om zelf elk hoekje vorm te geven om ervoor te zorgen dat het echt als ‘mij’ aanvoelt. Het wordt een reis, en ik ben zowel enthousiast als toegewijd.
Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij de transformatie? Ik zal regelmatig updates plaatsen op mijn sociale media. Volg mee en wees deel van deze spannende transformatie met mij!

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.