Breast Cancer Awareness Month DEEL 2: De impact van borstkanker op vrouwen en maatschappij

? Oktober is Breast Cancer Awareness Month ?

VIDEO:

In deze tweede video voor #pinkoctober ga ik je laten zien wat het effect van borstkanker is op vrouwen en de samenleving als geheel.

Ik heb professor plastisch chirurg dr. Moustapha Hamdi geïnterviewd, die een expert is op het gebied van borstreconstructie. Ook heb ik Ann geïnterviewd, die borstkanker heeft overleefd en haar verhaal wilde delen over haar strijd tegen borstkanker.

Onderwerpen zoals lichaamsbeeld, gevoel van vrouwelijkheid, borstreconstructie, amputatie van de borsten en seksualiteit worden besproken.

Breast cancer is not just a disease, it’s a social problem.

Gelieve deze post en video te delen om awareness te verspreiden over de impact van borstkanker!

Last but not least, wilde ik graag de ‘Think Pink’ collectie van Lesley-Ann Poppe delen. De ‘Think Pink’ producten van Lesley-Ann Poppe zijn een collectie van 20 roze beauty producten. Met elke aankoop van 10 euro gaat er 1 euro direct naar de Think Pink organisatie! Dus je hoeft je deze keer niet schuldig te voelen bij het winkelen, toch? 😉

De ‘Think Pink’-collectie bevat veel roze schoonheidsproducten. Ik heb een roze opbergmandje voor cosmetica, een voetenmasker, een poedermasker, het roze lint van ‘Think Pink’ en ‘The Glow Roller’ gekregen, die een beetje lijkt op de gezichtsroller waarover ik al eerder een blogpost heb geschreven!
Hier heb ik het ‘Rose Relax Powder Mask’ gebruikt, dat deel uitmaakt van de ‘Think Pink’-collectie.

Veel liefs,

Kimmie

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

1 gedachte over “Breast Cancer Awareness Month DEEL 2: De impact van borstkanker op vrouwen en maatschappij”

  1. Pingback: Aandacht Vragen Voor Mucoviscidose: Mindset is Alles – Doctor Contour

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.