Dubai Vlog – Deel 1 | Dag 1 van mijn stage plastische chirurgie! Verkennen van Dubai en liposuctie

VIDEO (Engels gesproken):

Zoals jullie hebben gezien op mijn sociale media, ben ik in september naar Dubai gegaan voor een stage plastische chirurgie bij de Valiant Clinic & Hospital met Dr. Adnan Tahir.

Ik heb een deel van deze onvergetelijke ervaring gevlogd om het allemaal met jullie te delen, van stage lopen in scrubs tot het verkennen van de straten van Dubai en het bewonderen van de betoverende bezienswaardigheden! 😀

Mijn stage in Dubai was zeer verhelderend. Het kijken naar verschillende chirurgische ingrepen zoals liposuctie, lipofilling en neuscorrecties herinnerde me eraan waarom esthetische chirurgie me zo fascineerde.

Zal het jou evenveel fascineren? Dat kun je alleen ontdekken door mijn vlog te bekijken.

Het duurde iets langer dan verwacht om de vlog af te maken omdat er zoveel beeldmateriaal was. Ik geef mijn intensieve geneeskunde opleiding de schuld voor de vertraging omdat het onmogelijk was om voor mij tijd vrij te maken uit mijn zeer drukke routine (en helaas is dat nog steeds zo).

Wil je trouwens een kleine blik werpen in de binnenkant van de Valiant Clinic & Hospital en Dr. Adnan Tahir horen spreken over de liposuctie/lipofilling procedure? Er zijn interessante feiten over deze ingreep die je niet wilt missen. Ook sprak ik met een patiënt die een borstvergroting onderging. Ze deelde hoe ze zich voelde na de operatie en of ze tevreden was met het resultaat.

Maar dat is niet het enige waar het om gaat. Ik probeerde wat van Dubai te ontdekken wanneer ik wat vrije tijd had en legde de schoonheid van de glamoureuze stad vast door mijn lens.

Ik probeerde de ‘Grand Mosque’ te bezoeken, maar werd teleurgesteld. Maar ik heb wel enkele beroemde toeristische bestemmingen verkend. Laat me je rondleiden in de iconische wolkenkrabber van Dubai, de “Burj Khalifa”, de Dubai Mall en het Dubai Fountain Lake.

Aan de top van de Burj Khalifa.

Blijf op de hoogte voor deel 2, want we zullen meer van Dubai verkennen en nuttige informatie delen over “neuscorrecties”.

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

1 gedachte over “Dubai Vlog – Deel 1 | Dag 1 van mijn stage plastische chirurgie! Verkennen van Dubai en liposuctie”

  1. Pingback: Mijn reis naar Dubai DEEL 2: Neuscorrectie consultatie, mijn verjaardag vieren en nog wat meer van Dubai! – Dokter Contour

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.