Onvergetelijke Trip naar de Etherische Nature Illuminated

And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places.
Those who don’t believe in magic will never find it.

De blogpost van vandaag gaat over mijn reis naar de prachtige Nature Illuminated. Een rondleiding door het magische kasteel van Groot-Bijgaarden, omringd door verlichte bossen. Die plek bracht me naar een andere dimensie! Ik ging er gisteren naartoe, wandelend door de natuur om de kunstmatige vier seizoenen te ervaren. Klinkt fascinerend, toch?

Maar voordat ik je meer vertel over mijn trip, geef ik je een overzicht van wat Nature Illuminated inhoudt.

Nature Illuminated – Een mystieke plek

Het kasteel van Groot-Bijgaarden staat al sinds de 12e eeuw in Dilbeek, België. Maar de reden voor zijn bekendheid is de aanplant van miljoenen narcissen, tulpen en hyacinten elk jaar. Als deze bloemen in het voorjaar bloeien, betovert het uitzicht de toeschouwers.

Maar een historisch kasteel omringd door een bloeiend park is niet het enige dat bezoekers naar deze plek trekt. Elk jaar wordt er een evenement genaamd Nature Illuminated gehouden in het kasteel. Het bos rondom het kasteel wordt technologisch verlicht en biedt de mogelijkheid om alle vier seizoenen in één dag te ervaren! De gebruikte apparaten zijn milieuvriendelijk, dus het is niet schadelijk voor de natuur.

Er worden meer dan 100.000 lichtjes geactiveerd rondom de plek, en het uitzicht op het verlichte kasteel, bos en meer is betoverend. Ook kun je tijdens de wandeling langs het pad de geluidsomgevingen horen die je ervaring tien keer zo sterk maken.

Als je deze plek zelf wilt ervaren, kun je het evenement elke dag bezoeken behalve op maandag en dinsdag. Het evenement loopt van 21 januari tot 20 maart 2022. Er is geen leeftijdsbeperking, dus iedereen kan dit evenement ervaren, omdat het ticket begint bij 11 euro.

 

Mijn Ervaring bij Nature Illuminated

Ik had al lang gepland om het evenement Nature Illuminated bij te wonen en vandaag kon ik eindelijk deze bestemming van mijn lijst afvinken.

Het moment dat ik de plek binnenkwam, voelde het alsof ik een andere wereld binnenstapte. De bomen stonden klaar om met bloemen te bloeien en de lichten waren verweven met de takken; het was een prachtig gezicht. En een perfecte plek om enkele mooie foto’s te maken die je eruit laten zien als een deel van die omgeving. Het maakt je het gevoel alsof je een personage bent uit een sprookje dat geniet van een nacht in de natuur.

Ik maakte gebruik van de gelegenheid om enkele magische momenten vast te leggen met het prachtige achtergrond in zicht. Je kunt zien hoe de nacht verlicht wordt door al deze lichten, wat de schoonheid van de plek versterkt.

De nachtelijke hemel wordt verlicht met paarse, rode, roze en gouden tinten, vooral de roze en paarse tinten boven het meer presenteren een uitzicht dat ik me nog lang zal herinneren. Je zult net zoveel van het uitzicht vanaf het meer houden als ik deed.

Of je nu naar dit evenement gaat met familie en vrienden of met je partner, de fantastische opstelling van lichten, geluiden en natuur zal je met verbazing achterlaten. Bovendien is de plek een perfecte locatie voor een date night. Ziet het er niet romantisch uit?

Ik hoop dat je hebt genoten van het ervaren van Nature Illuminated door mijn camera. Heb je deze bestemming al aan je bucketlist toegevoegd? Laat het me weten.

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.