Mijn reis naar Dubai DEEL 2: Neuscorrectie consultatie, mijn verjaardag vieren en nog wat meer van Dubai!

VIDEO:

https://youtu.be/LrBKbALtRm4

 

Deel 2 van mijn stage plastische chirurgie-ervaring in Dubai staat nu live op YouTube!
(Je kan deel 1 van deze vlog hier bekijken.)

Deze vlog geeft je een glimp van wat rhinoplastiek of “neuscorrectie” is, wat ik zo leuk vind aan deze operatie en een korte consultatie die Dr. Adnan mij zo genadig aanbood.

Hij deelde ook wat mensen aantrekt om plastische chirurgie te krijgen in Dubai. Is het de prachtige toeristische bestemmingen, de ongelooflijke esthetische chirurgie ziekenhuizen, of een beetje van beide?

Ik kreeg ook de kans om met Dr. Loonen te praten over wat Valiant Clinic & Hospital tot een VIP-medische instelling maakt voor plastische chirurgie in Dubai.

Bovendien woonde ik een rhinoplastieoperatie bij in schattige crocs en leerde ik veel over de intrigerende procedure.

Daarnaast kun je me zien rondkijken in Dubai (het strandgebied, Souk Madinat Jumeirah en mijn verjaardag vieren in Address Skyview). Ik ging ook voor de beruchte Abra-rit, maar helaas was het onderhoud aan de gang en kon ik niet met de sightseeing-boot gaan. Maar ik verliet de plaats niet zonder een mooie foto van het gebied te maken.

Ik wilde ook de woestijn bezoeken, maar het was niet het beste moment omdat het in september 40 graden was. Ik weet echter zeker dat een reis naar Dubai’s Desert Safari in de winter veel leuker zal zijn.

Ik wou dat ik meer tijd had om te vloggen over elke plaats die ik in Dubai heb bezocht. Maar ik had weinig tijd omdat het primaire doel van mijn bezoek aan Dubai mijn stage was, geen vakantie. Ik ben echter blij dat ik wat tijd heb gemaakt om enkele geweldige toeristische attracties in Dubai te ontdekken.

Dus, ik heb alleen de eerste week van mijn werk en leuke weekenden opgenomen om te delen met mijn volgers. Terwijl ik mijn laatste week in Dubai doorbracht met het verkennen van de stad zonder te vloggen, zodat ik in het moment kon leven in plaats van het door mijn camera te ervaren.

Veel plezier met het kijken naar mijn stage-ervaring in Dubai!

 

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.