De Magische Ice Globes – Zijn ze het waard?

Magische staven bestaan! Ja – een magische staaf – die direct werkt en je leven veel gemakkelijker maakt. Ik heb het over de facial ice globes. Ice globes zijn kleine masserende staven uitgevonden door de beroemde celebrity-gezichtstherapeut Georgia Louise en zijn een van de trending items in de wereld van schoonheid. Dus, als je wilt dat je huid er elke dag jong en fris uitziet, blijf dan deze blog lezen.

Mijn Ervaring

Ik was meteen geïntrigeerd toen ik de facial ice globes zag. Het was iets wat ik nog nooit had geprobeerd. Toen ik hoorde van de voordelen en lovende recensies, besloot ik het uit te proberen. Ik gebruikte het gewoon om mijn gezicht te masseren en ik kon niet blijer zijn. De resultaten overtroffen mijn verwachtingen, want het verzachtte mijn huid direct. Ik gebruikte de Ice Globes van de online winkel van Lesley-Ann Poppe.

Ten eerste legde ik de Ice Globes in de koelkast gedurende 10 minuten. Zodra het koud genoeg was, haalde ik het eruit en masseerde ik mijn gezicht met de gekoelde roller. De ervaring was zo verfrissend dat ik het niet kon laten om het met jullie te delen.

Om je alles over het product te laten leren, ga ik het hoe en wat van de facial ice globes delen. Laten we beginnen!

Wat Zijn Ice Globes?

Ice globes zijn kleine staven die worden gebruikt voor het masseren van de huid. Deze ‘globes’ zijn gemaakt van glas of metaal. Het belangrijkste doel van het innovatieve schoonheidsproduct is om de huid af te koelen en ontstekingen te verminderen. Ze zijn gevuld met een gelachtige stof die binnen enkele minuten kan worden gekoeld. Je hoeft het alleen maar in de koelkast (of vriezer) te doen en het even te laten afkoelen. Je kunt het op elk moment gebruiken, naar eigen wens.

Hoe Gebruik Je Ice Globes?

Foto van Bubblyboo Ice Globes
Hoe ice globes te gebruiken (Foto van Glycelene.com)

Allereerst moet je de ‘globes’ in de koelkast of vriezer doen (afhankelijk van het type). Laat het even afkoelen. Maak intussen je huid schoon met een reiniger. Masseer vervolgens de huid met de gezichtsballen. Je kunt ook ijs gebruiken voor dit doel, maar facial ice globes zijn zo ontworpen dat de masserende bewegingen gemakkelijker worden gemaakt. Blijf masseren in opwaartse bewegingen. Voor lymfedrainage (dat later in de blog zal worden besproken), gebruik je neerwaartse bewegingen.

Wanneer moet je ze gebruiken?

Koud masseren heeft veel voordelen. Het wordt veel toegepast door mensen, waaronder beroemdheden en atleten. Door koude ijspakkingen of ijsblokjes op de huid aan te brengen, wordt zwelling en ontsteking verminderd en wordt de bloedcirculatie verbeterd.

Ice globes zijn handig na het gebruik van oplossingen voor huidpeeling. Huidpeeling kan de huid weliswaar zuiveren, maar kan ook irritatie en roodheid op de huid veroorzaken. Als je je huid wilt kalmeren en irritatie wilt verminderen, kun je veilig de ijsballen gebruiken. IJsballen helpen ook bij de behandeling van zonnebrand en huiduitslag.

Huidzwelling is een van de meest voorkomende problemen. Vooral na het ontwaken in de ochtend kun je last hebben van zwelling onder de ogen, waardoor je er vermoeid uitziet. IJsballen kunnen direct een wondermiddel zijn om dit probleem te verhelpen.

In vroegere tijden legden vrouwen een metalen lepel in de koelkast ‘s nachts, zodat het ‘s ochtends koud zou zijn en ze het konden gebruiken om zwelling te verminderen. Maar nu hoef je geen lepel meer te gebruiken, omdat ijsballen er zijn om de dag te redden. Ze kunnen binnen enkele minuten worden gekoeld omdat ze gevuld zijn met vloeistof die snel afkoelt.

Hier is een klein advies: de facial ice globes moeten na gebruik worden schoongemaakt met behulp van een zacht washandje. Je kunt ze in een doos bewaren na gebruik.

Waarom Zou Je Ijsblokjes Vermijden En Ice Globes Gebruiken?

Het gebruik van ijsblokjes is een decennia-oude remedie om zwelling of roodheid op de huid te verminderen. Het is een oude remedie, maar het kan de huid op verschillende manieren schaden:

  • Het Kan Huidcapillairen Beschadigen:

Als je een zeer gevoelige huid hebt, kan het gebruik van ijsblokjes op je huid irritatie en roodheid veroorzaken. Dit komt doordat de huidcapillairen gevoelig zijn en gemakkelijk beschadigd raken. Het direct aanbrengen van ijsblokjes op het gezicht kan je huid beschadigen.

  • Hoofdpijn Veroorzaken:

Als je ijsblokjes gebruikt als onderdeel van je ochtendverzorgingsroutine, denk er dan nog eens over na. Het gebruik van ijsblokjes op je huid en daarna blootstelling aan de zon kan ernstige hoofdpijn veroorzaken. Vermijd dus het gebruik van ijsblokjes om dergelijke hoofdpijn te voorkomen.

  • Effecten op Huidklieren:

Onze huid bestaat uit verschillende klieren die afscheidingen produceren die noodzakelijk zijn voor de gezondheid van onze huid. Het aanbrengen van ijsblokjes gedurende lange tijd vernauwt deze klieren, wat resulteert in het blokkeren van afscheidingen.

  • Cel Beschadiging:

Direct gebruik van ijsblokjes op de huid kan cel beschadiging veroorzaken. Regulier gebruik van ijsblokjes kan leiden tot bevriezing en dode cellen.

In de loop der jaren zijn ijsblokjes beschouwd als een middel tegen geïrriteerde huid. Maar in vergelijking met het gebruik van ijsbollen hebben ze ook verschillende bijwerkingen. Ijsbollen zijn een betere optie omdat ze van glas zijn gemaakt en de koude substantie de huid niet direct raakt. Daarom geven ze ons hetzelfde resultaat als het gebruik van ijsblokjes, maar verminderen ze de schadelijke effecten.

Voordelen van het gebruik van ice globes

Het beste aan Ice Globes is dat je ze elke dag kunt gebruiken. Ze zijn een essentieel onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine en zeer gunstig voor je huid. Als je naar de nadelen van het gebruik van ijsblokjes kijkt, zul je merken dat het gebruik van ice globes een veel beter en veiliger alternatief is. Je kunt ice globes gebruiken om je dagelijkse moisturizers of serums in te masseren in plaats van je blote handen te gebruiken. De koude staven zorgen ervoor dat het product goed wordt opgenomen in de huid en de effectiviteit ervan verbetert.


Verlaagt Ontstekingen

Ontstekingen kunnen irritatie, roodheid en zwelling op het gezicht veroorzaken. Het gebruik van ice globes, vooral rond de neus, onder de ogen en op de slapen, kan helpen ontstekingen te verminderen. Het helpt de huid te kalmeren en laat deze stralen met een gezonde gloed.

Huidversteviging

Leeftijd speelt een belangrijke rol bij de conditie van onze huid. Naarmate we ouder worden, begint onze huid er verslapt en dof uit te zien. Gelukkig kan het proces van huidveroudering worden vertraagd. Het gebruik van Ice Globes kan helpen om de poriën van de huid te verstevigen. Dit maakt de huid er jonger uit en maakt ijsbollen tot een anti-verouderingsproduct.

Werkt Onmiddellijk

Het beste aan het gebruik van Ice Globes is dat je niet eindeloos hoeft te wachten op resultaten. Ice Globes werken direct. Of het nu gaat om zwelling of ontstekingen, het zal binnen enkele minuten verminderen. Hierdoor kun je veel tijd en geld besparen door verschillende gezichtsbehandelingen over te slaan en in plaats daarvan dagelijks Ice Globes te gebruiken.

Duurzaam

Ice Globes gaan lang mee. Het maakt niet uit hoe lang je ze in de koelkast of vriezer bewaart. Ze zijn duurzaam en werken gedurende een lange periode. Investeren in ijsbollen is dus een verstandige keuze.

Niet Giftig

Deze globes zijn gemaakt van hoogwaardige, niet-giftige materialen. Dit is een extra voordeel, wat betekent dat het dagelijks gebruik volkomen veilig is. Bovendien zijn ice globes ook milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van plasticvrij materiaal en de gel/vloeistof die erin zit, is een biologisch afbreekbare stof.

Lymfedrainage

Ice globes helpen bij de lymfedrainage. Dit betekent dat masseren met ice globes de onzuiverheden onder de huid vermindert en de huid terugbrengt naar zijn oorspronkelijke conditie. Lymfedrainage verbetert niet alleen het uiterlijk van de huid, maar versterkt ook het immuunsysteem en de spijsvertering.

Onze huid kan worden beschouwd als de marker van onze gezondheid en schoonheid. Een gave huid is een droom die elke persoon wil bereiken. De laatste schoonheidstrends benadrukken het bereiken van een gave huid en het lijkt erop dat iedereen in een race zit om dit te bereiken.

Als we naar onze huid kijken, zouden we zien dat het van nature geen zeer gladde textuur heeft en bij nadere inspectie kunnen we ook poriën en follikels vinden. Dit is volkomen normaal en je zou niets hieraan moeten veranderen. Door de huid te masseren met ice globes worden deze poriën of follikels niet verwijderd. In feite helpt masseren met ice globes de poriën te verkleinen.

Conclusie

Momenteel zijn er talloze gezichtsbehandelingen die de huid helpen verjongen en je er jonger en aantrekkelijker laten uitzien. Ik persoonlijk vind dat het gebruik van ice globes langdurige resultaten kan opleveren. Er zijn maar weinig producten die volledig onschadelijk zijn om te gebruiken en ice globes zijn daar een van. Ik hoop dat je dit artikel nuttig vond en een beslissing kunt nemen of je ze wel of niet moet aanschaffen. Mijn oordeel? Ik zou zeker de magische ice globes blijven gebruiken om mijn huid er gezond, fris en stralend uit te laten zien.

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.