Mijn ervaring met een 24-uur shift op spoed | Hoe werken sommige artsen 24 uur achter elkaar?

BEKIJK DE VIDEO (Engels gesproken):

 

 

Mijn vaste YouTube-kijkers vinden mijn kanaal waarschijnlijk in lijn met de levensstijl van een student geneeskunde. En daarom ben ik terug met een kijkje in mijn medisch leven. Eindelijk heb ik een vlog afgemaakt die ik vele maanden geleden heb gefilmd, maar helemaal was vergeten te editen door het hectische laatste jaar van mijn opleiding geneeskunde.

 

Velen van jullie hebben misschien gehoord dat sommige artsen een aan shiften van 24 uur moeten doen, dat wil zeggen dat ze moeten werken vanaf het moment dat hun shift begint tot dezelfde tijd de volgende dag. Dit klinkt misschien als een zeer zware opdracht, vooral in het medisch beroep waar geen marges voor fouten zijn. In deze vlog zal ik mijn ervaring delen toen ik als student geneeskunde een 24 uurshift deed. Ik heb mijn hele dag van het vertrek naar het ziekenhuis in de ochtend tot het einde van mijn shift vastgelegd op camera. Ik zal delen hoe moeilijk het is voor artsen om te werken tijdens een 24 uurshift, of we tijdens een shift van 24 uur kunnen slapen en andere dingen die ik heb ervaren tijdens mijn 24 uurshift.

Ik kom binnenkort terug met een andere spannende video om jullie schermen te sieren. Tot de volgende keer 😉

 

Regenerate response

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.