Emily in Paris Geïnspireerde Outfits – Solo Trip naar de Stad van de Liefde!

Onlangs kreeg ik de kans om als arts de grootste congressen in esthetische geneeskunde ter wereld bij te wonen: IMCAS (International Master Course On Aging Science), en weet je waar het plaatsvond? Parijs!
Ik ben sinds ik de tv-serie Emily in Paris zag geobsedeerd door de stad en mocht die droom voor een paar dagen beleven. Mijn weg vinden in de grote stad Parijs terwijl ik op sociale media postte en trendy outfits droeg was een ervaring die ik altijd zal blijven herinneren.
(Ter informatie: er komt ook een mooie nieuwe vlog van mijn soloreis naar Parijs uit, dus hou mijn blog en YouTube-kanaal in de gaten…)

Toen ik mijn reis naar Parijs plande, wist ik dat ik speciale aandacht moest besteden aan de outfits die ik zou dragen. Mijn inspiratie was natuurlijk Emily en ik had zoveel plezier met het nabootsen van enkele van haar looks en er mijn eigen draai aan te geven.

Aangezien ik voornamelijk mijn eigen garderobe gebruikte om deze outfits te creëren en maar weinig nieuwe items kocht, heb ik dus gezocht naar vergelijkbare items zodat je een soortgelijke outfit kunt kopen!

Pont Alexandre III was een van de plekken waar ik behoorlijk enthousiast over was om te bezoeken. Deze locatie is vaak te zien in de tv-serie Emily in Paris, dus natuurlijk moest ik me gelijkaardig aankleden en doen alsof ik de hoofdrolspeler was.

Outfit 1

Ik heb mijn outfit samengesteld rondom dit super schattige blauwe geruite rokje dat ik twee jaar geleden heb gekocht. Het was super girly en gaf echte Parijse vibes.
De blauwe jas erbovenop paste perfect bij de outfit en ik besloot hem dicht te knopen. Natuurlijk zou mijn outfit niet compleet zijn zonder een baret. De grijze over-de-knie laarzen zijn een garderobe must-have en pasten perfect bij deze look.

Over-de-knie laarzen passen bijna bij elke look en zijn ook heel warm voor de koude winterdagen. Om de look af te maken, pakte ik deze beige gekleurde tas van Valentino en was klaar om de deur uit te gaan!

Outfit 2

Ik zag Emily altijd zitten in een cute café terwijl ze genoot van haar ochtendkoffie, dus ik moest de sfeer nabootsen. Als een echte Parisienne ging ik buiten bij een lokaal café zitten en poseerde voor wat leuke foto’s. Persoonlijk ben ik een grote fan van tweed, vooral in een bijpassende rok en jasje set. Je kunt nooit fout gaan met tweed en het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar ook super chique. Ik gooide deze off-white jas eroverheen omdat het behoorlijk koud was buiten. Ik had het café van tevoren gespot, dus matchte ik strategisch mijn accessoires met de rode tafels. Natuurlijk was een baret hier ook een must en hij paste perfect bij mijn rode handschoenen en rode handtas van Valentino.

Outfit 3

Terwijl de andere outfits waren geïnspireerd op Emily’s stijl, was deze meer een recreatie van een van haar looks uit de tv-show. Ze droeg deze zwart-witte tweedjas en een rode baret, dus dat is wat ik heb gekopieerd. De rest van mijn outfit was een beetje anders, maar ik voelde me echt alsof ik mijn Emily in Paris-dromen leefde met deze look.

Geïnspireerd door Emily in Paris…

EMILY IN PARIS (L to R) LILY COLLINS as EMILY in episode 103 of EMILY IN PARIS. Cr. COURTESY OF NETFLIX © 2020

Outfit 4

Voor mijn laatste outfit in de stad droeg ik deze schattige tweed mini-rok die afkomstig was van mijn eigen kledingwinkel Eubella. Ik had een paar jaar geleden mijn eigen online winkel, maar moest deze sluiten vanwege gebrek aan tijd tijdens mijn studie geneeskunde. Hoe dan ook, ik combineerde de rok met deze chique jas van Ted Baker en ik hield er absoluut van hoe beide items er samen uitzagen!

Ik geloof dat dit een ideale look is voor een middagje winkelen op de Champs-Elysées. 😉

Eén ding dat ik heb geleerd tijdens het samenstellen van deze outfits is dat over-de-knie laarzen, een chique jas, een baret en handschoenen eigenlijk alles zijn wat Emily graag droeg. Als je deze dingen in je outfit hebt verwerkt, zal je de Parijse look vastleggen. Ik had zoveel plezier in deze stad en ik zou absoluut alle dames aanraden om deze ervaring op zijn minst eens te beleven. Reizen in je eentje is zo’n bevrijdende ervaring en het dwingt je om uit je comfortzone te stappen.

Vergeet niet om me te volgen op Instagram en TikTok om meer van mijn reis en ervaringen te zien!

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.