VLOG: Trip naar Parijs (Esthetische geneeskunde, fashion, Parijs hotspots & kom meer over me te weten!)

VIDEO:

 

Sommige mensen gaan naar Parijs op vakantie, terwijl anderen erheen gaan voor educatieve doeleinden, net als ik om deel te nemen aan het IMCAS-congres – International Master Course on Anti-Aging Science- onderwerpen in dermatologie en plastische chirurgie, voornamelijk gerelateerd aan anti-aging en esthetische geneeskunde.

Hoewel congressen saai kunnen klinken, was het voor mij behoorlijk interessant en ik weet zeker dat je zult genieten van de informatie die ik heb gedeeld in de vlog. Ik had ook veel fun, want het zou zonde zijn om in Parijs te zijn en niet de prachtige straten te verkennen.

Het hoogtepunt was de fotoshoot die ik had met kleding geïnspireerd op Emily uit de tv-serie Emily in Paris. Mijn korte reis naar Parijs was verhelderend maar ook spannend, omdat ik veel heb geleerd over fillers, botox, gezichtsanatomie en meer tijdens dit congres.

Hoewel ik erheen ging voor een congres, liep ik rond, had ik een kleine fotoshoot voor de Eiffeltoren en ging ik winkelen bij Galleries Lafayette. Mijn Parijse vlog gaat helemaal over wat ik heb geleerd op de conferentie en hoe ik het meeste uit deze trip heb gehaald door verschillende plaatsen te bezoeken en foto’s te maken met stijlvolle en schitterende kleding.

Laat me je ook vertellen dat het een solotrip was, ik was helemaal alleen in Parijs (net als Emily uit Emily in Paris) en klaar om het meeste uit deze kans te halen. Net als Emily bleek een solotrip naar Parijs fantastisch te zijn!

Ik hoop dat je zult genieten van het zien van Parijs via mijn vlog en iets nieuws en opwindends zult leren over esthetische geneeskunde. 😉

 

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.