Parijse Mode: 3 Stijlvolle Outfits Met Een Rode Touch

Als jullie mijn Instagram Stories gevolgd hebben, weten jullie dat ik onlangs voor de tweede keer naar Parijs ben afgereisd om het IMCAS wereldcongres bij te wonen, als esthetisch arts. Dit congres is wereldwijd het meest vooraanstaande evenement op het gebied van esthetische geneeskunde.

Deze keer zullen we in de blog niet focussen op esthetische geneeskunde. Net als vorig jaar heb ik de prachtige achtergrond van Parijs benut om enkele winterse outfits te presenteren, uiteraard na afloop van het congres.

Vorig jaar liet ik me voor mijn outfits in Parijs inspireren door ‘Emily in Paris’, en hoewel mijn kledingstijl over het algemeen wel wat wegheeft van zowel ‘Emily in Paris’ als ‘Gossip Girl’, was de rode lijn doorheen mijn outfits letterlijk een ‘rode touch’.

OUTFIT 1:

Ook al staat ‘Emily in Paris’ niet centraal in deze blog, vind ik dat deze outfit er zeker elementen van bevat. Je hebt me waarschijnlijk al vaker gezien in de ‘pied-de-poule’ print, waar ik dol op ben! Deze klassieke, chique en tijdloze print combineerde ik met een rood truitje, een witte blouse eronder, een rode wollen jas, zwarte pumps en een donkerblauwe Guess handtas. En, rondwandelend bij een van de iconische monumenten van Parijs (het Louvre), maakte ik mijn outfit compleet met een zwarte baret, voor die essentiële Parijse flair.

OUTFIT 2:

Terug naar hét symbool van Parijs: de Eiffeltoren, en het bekende Parijse café ‘Castel‘. In de schaduw van de Eiffeltoren genoot ik van een cappuccino, gekleed in een witte tweed two-piece set, gecomplementeerd met een zwarte wollen winterjas, rode handschoenen en, uiteraard, een rode baret.

OUTFIT 3:

Weer bij het Louvre museum koos ik voor een ‘all red’ outfit met een rode blazer en een klassiek zwart-wit jurkje, gecombineerd met zwarte laarsjes. Deze keer geen baret, maar een bijpassende rode diadeem (ik ben een grote fan van diademen!) en opnieuw de Guess handtas.

Dat waren de drie outfits die ik in Parijs droeg, elk met een vleugje rood. Blijf mijn Instagram volgen voor regelmatige updates met nieuwe outfits. En ja, als esthetisch arts blijf ik outfits posten. Ik geloof niet dat dit mijn professionaliteit ondermijnt; mode is altijd een deel van mijn persoonlijkheid geweest en staat los van mijn werk als arts.

Mijn werk als esthetisch arts is mijn hoofdberoep, maar het delen van mijn outfits is een geliefde hobby die ik al meer dan zes jaar uitoefen, sinds mijn studententijd in de geneeskunde. Ik hoop dat mijn (toekomstige) patiënten zich kunnen vinden in mijn stijl en dat ik anderen kan inspireren!

Terug naar medische esthetiek in de volgende post, want ik ben druk bezig met het creëren van nieuwe content voor mijn blog en sociale media, om mijn ‘esthetische gids’ te completeren en mijn (toekomstige) patiënten nog beter te informeren.

Als je geïnteresseerd bent in een behandeling met injectables, bezoek dan de website van mijn kliniek: Doctor Contour Clinic.

Veel liefs,

Dr. Kim Detollenaere

OVER MIJ

Hallo daar! Mijn naam is Kim Detollenaere, esthetisch arts en eigenaar van 'Doctor Contour' esthetische gids & clinic (in Antwerpen, België). Voor meer informatie, kan je een kijkje nemen op de 'Over mij' pagina op deze blog, Instagram, Youtube en mijn andere sociale media kanalen!

Subscribe to our newsletter

Boek Nu voor Deskundige Esthetische Diensten in Antwerpen | Doctor Contour

Ontgrendel je zelfvertrouwen met deskundige esthetische diensten in Antwerpen. Boek nu voor BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.
Scroll naar boven
Ontvang het laatste nieuws.

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Ontvang meldingen over nieuwe artikelen.