Gekroond als Miss Supranational Belgium 2017: INTRO

De mensen die me volgen op Facebook op mijn pagina of mijn persoonlijke Facebook profiel zullen het al wel gezien hebben: Ik ben Miss Supranational Belgium 2017!!! 😀
Als we denken aan grote internationale missverkiezingen, dan denkt de gemiddelde persoon direct aan Miss Universe of Miss World aangezien zij de grootste zijn en de winnaar van Miss België en/of de eredame gaat naar één van deze om ons land te vertegenwoordigen.
In de wereld van de missverkiezingen is er niet enkel Miss World en Miss Universe, maar is er een top 5 van grootste internationale verkiezingen gemaakt waarin deze 2 worden geïncludeerd, alsook de grote internationale verkiezing Miss Supranational.
Eerst een beetje meer informatie over deze grote verkiezing. Miss Supranational behoort tot de top 5 van grootste verkiezingen in de wereld en wordt regelmatig beschreven als de verkiezing met de spectaculairste show. De show wordt uitgezonden in 120 landen met een jaarlijks aantal kijkers van 100 miljoen. 😮 Het land die deze verkiezing zal hosten dit jaar is Polen (en ook een beetje Slovakije). Het type meisje waar ze initieel naar op zoek waren was het grote supermodel en het werd dan ook regelmatig beschreven als de Victoria’s secret show onder de missverkiezingen.
Gelukkig voor mij zijn er geruchten dat het concept lichtjes is veranderd aangezien ze het lengtecriterium hebben verwijderd en ze geven meer belangrijkheid aan vrouwen die ook iets te zeggen hebben. De winnaar van vorig jaar bijvoorbeeld, was één van de kleinere kandidaten met een ingenieursdiploma.

Dus na mijn Miss België avontuur kreeg ik de kans van mijn leven om België te vertegenwoordigen in deze grote wedstrijd en natuurlijk zei ik ja! 😀 Ik vertrek naar Polen midden november and zal daar blijven tot de show op 1 december.
Hoe dan ook, ik heb niet direct de ambitie om Miss Supranational te worden (ook al zou dat natuurlijk ongelooflijk fantastisch zijn!), aangezien er 80 andere ongelooflijk mooie vrouwen deelnemen en ik gewoon al heel blij ben dat ik hiervan deel kan uitmaken! 😀

Mijn land België vertegenwoordigen in een grote missverkiezing zoals deze begon als een droom dat ik nooit dacht ooit te kunnen realiseren, maar uiteindelijk is het realiteit geworden. Ik wil deze blogpost nog even eindigen met een boodschap aan iedereen die nu aan het lezen is:

‘Wat jouw dromen ook mogen zijn, probeer ze achterna te gaan. Zelfs als je misschien het gevoel hebt dat ze niet realistisch zijn: als jij degene bent die er in gelooft, dan kan het op een dag misschien wel werkelijkheid worden… Laat jezelf nooit ontmoedigen om je hart te volgen. Ook al is het omdat je bang bent van de meningen van mensen, of omdat je denkt dat je niet goed genoeg bent, of misschien omdat mensen je willen stoppen om het te doen of omdat SOMMIGE mensen niet in jouw of je potentieel geloven… JIJ bent degene met een bepaalde visie in je hoofd en alleen JIJ zou deze visie realiseren, zonder terug te kijken en zonder je aan te trekken van wat mensen zouden zeggen… Als jij denkt dat dit jouw weg is, doe dit dan. Jij bent de eigenaar van jouw leven, de wegen dat je neemt en de beslissingen die je maakt en laat niets of niemand je daarvan stoppen…’

Dit is één grote les die ik iedereen wil geven aangezien in mijn geval de organisatie van Miss België blijkbaar niet in mij geloofde en bepaalde mensen vinden het hele missverkiezingen gedoe compleet belachelijk en vinden dat het beter is om mij meer te concentreren op mijn studie geneeskunde dan dit. Uiteindelijk leef ik mijn eigen leven en zal ik toch mijn dromen vervullen onafhankelijk van de meningen van andere mensen of mensen die niet in me geloven… En over die opmerking van mijn studie geneeskunde… Geneeskunde blijft centraal staan in mijn leven en zal ook zo blijven voor de komende jaren, dus wat is 14 dagen in Polen dan? :p

 

OFFICIËLE FOTO’S:

 

22690178_913491945479727_604895420_o

22539779_914192345409687_1931155917924815776_n

22791599_1478771682229892_3409416792745109702_o

Als je wat meer wil weten over hoe de show eruitziet, klik dan op de link hieronder om de show van vorig jaar te bekijken. 😉 Een internationale missverkiezing heeft naast de typische bikini- en galajurkronde, ook een ronde met de nationale kostuums die elk land vertegenwoordigt. Mijn nationaal kostuum wordt ontworpen door Roman Vandycke en ik ben tamelijk nieuwsgierig naar het resultaat!

 

Show Miss Supranational 2016

 

Stay tuned om meer te lezen over mijn Miss Supranational avontuur in mijn volgende blogberichten! <3

 

Blogberichten die nog zullen gepost worden:

‘Hoe bereid ik me voor voor Miss Supranational?’, Updates over mijn dagen in Polen en meer…

 

 

 

 

 

ABOUT ME

Hi there! I am Dr. Kim Detollenaere, aesthetic doctor and owner of 'Doctor Contour' aesthetic guide and clinic. I have been a content creator for several years, next to my busy medical life. Get to know more about me on Instagram, Youtube or check out the 'About me' page on this blog for more info!

Subscribe to our newsletter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Now for Expert Aesthetic Services in Antwerp | Doctor Contour

Unlock your confidence with expert aesthetic services in Antwerp. Book now for BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.

Scroll to Top
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Get notified about new articles