Voorbereiding op vertrek naar POLEN! (Miss Supranational avontuur)

Het is al lang geleden dat ik weer een blogpost heb gemaakt! Het is een beetje hectisch om mijn studies geneeskunde te combineren met zo’n grote verkiezing en dan wordt mijn blog updaten wel een beetje veel, daarom dat dat het zo stil is.  Studies krijgen sowieso altijd prioriteit, toch is dit wel een once in a lifetime ervaring dat zeker niet mag gemist worden. Je bent trouwens maar één keer jong in je leven.
Mijn medestudenten geneeskunde hebben me waarschijnlijk niet veel gezien in de lessen, maar dat is niet omdat ik mijn studies zodanig aan het verwaarlozen ben maar meer door de reden dat ik hierdoor meer tijd win door te studeren thuis waardoor ik dus ook meer tijd had om mij voor te bereiden op Miss Supranational! 😉

4 DAGEN EN DAN IS HET ZOVER. Donderdag is de grote dag en dan zal ik vertrekken met 3 grote valiezen naar Polen om dit wondermooie avontuur te starten.

3 grote valiezen?? Ja, het is echt ongelooflijk wat we allemaal moeten meenemen! Gelukkig heb ik wel wat hulp gekregen van allerlei mensen en sponsors. Mijn nationaal Belgisch kostuum is gemaakt door Roman Vandycke en veel van mijn jurken werden gesponserd door Chic Dress by Luxury. Ik heb zeker 7 cocktail jurken en 4 lange jurken. 😮

Ik heb ook geleerd om deftig te leren lopen aangezien dat eigenlijk ook wel meer belangrijk is dan je zou denken! We hebben dit nooit geleerd in Miss België wat ik eigenlijk wel wat fout vind…

Naast dat alles, heb ik ook altijd geprobeerd om mij te houden aan mijn dagelijkse workouts! Het internationale niveau is suuuperhoog en ook al ben ik wel gezegend met een natuurlijke slanke lijn zonder te moeten dieëten, dan nog kan ik niet naar Polen gaan zonder wat aan mijn lichaam gewerkt te hebben om het wat meer toned te maken. Voor de mensen zoals mij die liever niet hele dagen in de fitness doorbrengen, hier zijn er aantal filmpjes van workouts die ik dagelijks doe. 😉

 

Abdomen workout

Abdomen workout 2

Butt and thigh workout

Kunnen jullie ook even stemmen voor mij door op de link hieronder te klikken? Je klikt gewoon op ‘Belgium’ en dan op ‘vote’ en je kan dit ook meerdere keren doen. Support Belgium!!! <3

Voting Miss Supranational 2017

Ik hoop dat ik genoeg tijd zal hebben in Polen om regelmatig te updaten op mijn blog over alles aangezien het een enorm avontuur zal zijn! Hoe dan ook, ik kan niets beloven aangezien ik heb gehoord dat we een enorm druk schema zullen hebben.

Stay tuned voor meer!

 

Kusjes,

Kim

 

ABOUT ME

Hi there! I am Dr. Kim Detollenaere, aesthetic doctor and owner of 'Doctor Contour' aesthetic guide and clinic. I have been a content creator for several years, next to my busy medical life. Get to know more about me on Instagram, Youtube or check out the 'About me' page on this blog for more info!

Subscribe to our newsletter

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Book Now for Expert Aesthetic Services in Antwerp | Doctor Contour

Unlock your confidence with expert aesthetic services in Antwerp. Book now for BTX, fillers, biostimulatoren, lipolyse, PRP, and draadjeslift at Doctor Contour.

Scroll to Top
Receive the latest news

Subscribe To Our Newsletter

Get notified about new articles